Rustik

Dette er vores BAR-afdeling, som tilbyder et lækkert udvalg af specialøl, rød-, hvid-, eller rosévin, rom & whiskey on the rocks, Hendrick’s & Monkey47 gin samt helt igennem skønne cocktails – Prøv bla. vores FAVORIT “Cucumberlicious” 

Musik fra dengang & nu

I Rustik sørger vores dygtige DJ’s hver weekend for, at ingen klassikere går i glemmebogen. Du er garanteret at kunne synge med, når dine cocktails bliver serveret til alt fra Kygo til Kim Larsen.

Specialarrangementer 

I vores Rustik-afdeling afholder vi fra tid til anden specialarrangementer. Det kan være alt fra stand-up, til Ladies Night med livemusiker mm. Men du har også mulighed for at holde lige netop DIT arrangement, så skal planlægge den næste firmafest, drengeaften, fødselsdagsfest, polterabend, eller hvad det nu måtte være, så står vi her på Rustik & Flamingo til rådighed med vores lækre lokaler.

Bordreservation

Både Flamingo- & Rustik-afdelingen tilbyder en lang række siddepladser. Leder dig og dit selvskab efter en god start på aftenen i Randers hyggeligste og festligste omgivelser, så er en af vores bordpakker lige noget for jer!

Cocktails

I vores RUSTIK BAR tilbyder vi byens klart største udvalg af kvalitetscocktails. To gange årligt udfordrer vi smagssanserne og præsenterer et unikt cocktailkort, udarbejdet efter årstiden og tidens trends.  Prøv allerede nu vores klassikere såsom Cucumberlicious, Chocolate Dream eller Original Mojito.

Flamingo

Dette er vores NATKLUB på 1.salen. Her tilbyder vi god stemning i lækre omgivelser, og der vil være masser af siddepladser/områder, hvor der er mulighed for at booke bordpakker – uanset om I er 4 eller 20 gæster, da vi har borde til alle størrelser selskaber. 

I Natklubben kan der opleves et inferno af lys- og LED-effekter, og der vil være højt humør samt iskolde drinks eller champagner i vores to store barer.

Book DIT bord

Vil du have en aften udover det sædvanlige? Vil du være sikret en plads i festens centrum? Flamingo-afdelingen tilbyder et stort antal siddepladser til dig og dit selskab. Udover den gode placering på natklubben, sørger vores værtinder for, at I ikke mangler noget i løbet af hele natten!

Shut up & dance

Vores dygtige og erfarne Flamingo DJ’s sørger hver weekend for, at dansegulvet er rødglødende med de nyeste hits fra de store klubber i udlandet, krydret med de gode klassikere & top-40 hits, du kender fra radioen – GLÆD JER!

Terassen

Dette er vores UDE-TERRASSE, placeret lige ved siden af hovedindgangen. Terrassen er ca. 70 kvm2 stor og vil normalvis være åben fredag og lørdag i perioden maj til og med august, alt efter hvad det danske vejr tillader.

Terrassen vil også være mulig at booke til privatarrangementer, såsom grillfest, helstegtpattegris, studenterfest eller lignende. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne.

Rustik & Flamingo, bar og natklub i hjertet af Randers.

EN DEL AF

© 2016 Rustik & Flamingo

BRUG FOR HJÆLP?

ÅBNINGSTIDER

Søndag til torsdag Lukket (undtagen ved special arrangermenter)
Fredag 22.00 - 06.00
Lørdag 22.00 - 06.00
Ellers efter aftale. Ring på 52520622

FIND OS

Middelgade 14
8900 Randers 

EFL PIN

Facebook
YouTube
Instagram